Translate this blog

Monday, May 2, 2011

11η Ανθοκομική Έκθεση Ορεστιάδας




Έντεκα χρόνια δυναμικής παρουσίας συμπληρώνει φέτος η Ανθοκομική Έκθεση & Ειδών Κήπου που διοργανώνει η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου Ορεστιάδας και κατάφερε να αναδειχθεί σε μια σημαντική διοργάνωση της περιοχής।


Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 4 έως και 8 Μαΐου 2011 στον πευκώνα της πόλης. Στην έκθεση μπορούν να συμμετάσχουν εκθέτες από τις παρακάτω κατηγορίες:

Ανθοπαραγωγοί - Τεχνικοί Διαμόρφωσης τοπίων - Γεωπόνοι – αντιπροσωπείες λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων, εντομοκτόνων-Κατασκευαστές - έμποροι εργαλείων κηποτεχνίας, Τέντες & είδη εξοχής - Κατασκευαστές – έμποροι τζακιών- ψησταριών - κήπων - κιόσκια κλπ।, είδη αγγειοπλαστικής, αγαλματίδια, σιντριβάνια κλπ.

Παρουσία στην έκθεση θα έχει επίσης και το Γεωτεχνικό - Περιβαλλοντολογικό Γραφείο "Αγροσύμβουλος", καθώς θα διαθέτει δικό του περίπτερο, μέσα από το οποίο θα παρέχει στους ενδιαφερόμενους χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τα πεδία που δραστηριοποιείται η εταιρία, καθώς και πλούσιο ενημερωτικό υλικό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα

www.agrosimvoulos.gr

Η έκθεση θα πλαισιωθεί από πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα καθώς την τιμητική τους σ΄ αυτό θα έχουν και φέτος τα παιδιά.

No comments:

Post a Comment