Translate this blog

Wednesday, May 4, 2011

Διαγωνισμό ταινιών για το Περιβάλλον στις Ορεινές Περιοχές διοργανώνει το ΕΜΠ


Διαγωνισμό Ταινιών Τεκμηρίωσης για το Περιβάλλον και την Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών διοργανώνει το Ίδρυμα Ανάπτυξης του Μετσοβίου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π.) για την προστασία και ανάπτυξη του ορεινού περιβάλλοντος και των τοπικών Ευρωπαϊκών πολιτισμών.

Ο διαγωνισμός εντάσσεται στο πλαίσιο των σκοπών του ΜΕΔΚΕ, δηλαδή της πολυδιάστατης ενίσχυσης της διεπιστημονικής, εκπαιδευτικής, ερευνητικής και πολιτισμικής του αποστολής.

Οι ταινίες οι οποίες θα βραβευτούν, αλλά και ειδικά επιλεγμένες ταινίες, θα προβληθούν σε ειδική εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ε.Μ.Πολυτεχνείου (ΜΕ.Κ.Δ.Ε του Ε.Μ.Π.), στην πατρίδα των Ιδρυτών και μεγάλων Ευεργετών του, το Μέτσοβο.

Στις καλύτερες ταινίες θα δοθούν τα παρακάτω βραβεία:

*ένα πρώτο βραβείο με χρηματική ενίσχυση 4.000 €, εξ ημισείας σε σκηνοθέτη και παραγωγό,

*ένα δεύτερο βραβείο με χρηματική ενίσχυση 3.000 €, εξ ημισείας σε σκηνοθέτη και παραγωγό,

*ένα τρίτο βραβείο με χρηματική ενίσχυση 2.000 €, εξ ημισείας σε σκηνοθέτη και παραγωγό και έναν έπαινο με χρηματική ενίσχυση 1.000 €, εξ ημισείας σε σκηνοθέτη και παραγωγό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στοιχεία για το ΜΕ.Κ.Δ.Ε του Ε.Μ.Πολυτεχνείου και το Ίδρυμα Ανάπτυξης του ΜΕ.Κ.Δ.Ε του Ε.Μ.Π., καθώς και για τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό και άλλες σχετικές πληροφορίες, στην ιστοσελίδα του ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π:
www.ntua.gr/MIRC

econews

No comments:

Post a Comment